Existentiell Filmfestival Dalarna

By | 19 mars, 2015

Exitentiell filmfestival liten

Den 16-17 april är Existentiell Filmfestival Dalarna tillbaka med nya intressanta gäster som diskuterar spännande och djuplodande filmer. Under temat ”Människans värde och pris” bjuder vi in er att tillsammans med filmreflektörer diskutera berörande och aktuella filmer i gott sällskap av sköna biofåtöljer och god mat.

Kom och lyssna till reflektionerna av och delta i samtal med Tomas Axelson Lektor i religionsvetenskap med medieinriktning, Högskolan Dalarna, Ylva Axelson-Fisk Psykolog, psykoterapeut, S:t Lukas, Joachim Bergenstråhle Programansvarig Bildproduktion, Högskolan Dalarna,Kenth Carlsson Skolchef, Borlänge kommun, Johan Croneman Tv-krönikör, filmkritiker, Dagens Nyheter, Sofia af GeijerstamKommunikationsansvarig, Sigtunastiftelsen, Sven Hansell Lektor i litteraturvetenskap, Högskolan Dalarna, Ann Heberlein Författare, teol.dr i etik, Lunds universitet, Frida Johansson Metso Psykolog på Röda Korset, aktiv i FARR (Flyktinggruppernas Riksråd), Baker KarimLångfilmskonsulent, Svenska Filminstitutet, filmregissör, Judith KirosLitteraturvetare, skribent, grundare av Rummet, Caroline Krook Biskop emeritus, författare, Maria Küchen Författare, kulturjournalist, Alf Linderman Direktor Sigtunastiftelsen, docent i religionssociologi, Inga-Lina Lindqvist Författare, kulturjournalist, Niklas Orrenius Journalist, författare, Dagens Nyheter, Hynek Pallas Filmkritiker, Svenska Dagbladet, fil.dr i filmvetenskap, Ulrika Vedholm Kommunikatör, Studieförbundet Bilda, Per Wirtén Journalist, författare.

Fullständigt program samt information och anmälan: http://www.du.se/existentiellfilmfestival 

Existentiell Filmfestival Dalarna går av stapeln på Högskolan Dalarnas Mediehus i Falun, Dalregementet Kaserngården 15.

Välkommen!