Fantastiska ungdomar spelar revy

By | 16 maj, 2014

LjungbergsgymnasietI måndags gick Särskolans Rikskonferens av stapeln i Borlänge med ca 450 deltagare från hela landet. På programmet stod några smakprov från Revyresan med bland annat ungdomar från Ljungbergsgymnasiet i Borlänge. Alla som någon gång har sett någon föreställning med Glada Hudikteatern vet vilken glädje och värme som strömmar mot publiken från scenen. Det var likadant med dessa ungdomar. Oavsett om man kan moonwalka som Michael Jackson, hålla monologer som Robert Gustavsson, sjunga till sina favoritsånger eller helt enkelt vara expert på att snurra så får man uppträda och ta emot publikens jubel. Det är oftast inget fel på självförtroendet och glädjen över att få stå på scenen går inte att missa. De lovade i inledningen både skratt och tårar och för egen del infriades båda.