Liten rapport från PUD-regionens NGL-pedagoger nätverksträff

By | 23 december, 2013

Den 18 december hade PUD-regionens NGL-pedagoger nätverksträff på Högskolan Dalarna.

Det beslutades då att TeachmeetMitt5 ska arrangeras den 2 februari kl 16.30 – 19. Som vanligt hjälps NGLpedagogerna i regionen åt med marknadsföringen samt förberedelser under eftermiddagen. Tänk redan nu ut något som Du vill presentera på 7 minuter. Något som gått bra eller varför inte varna någon för att göra samma misstag som du!

Vi ber alla om hjälp med att få in inspirationsplatser till Pedagog Dalarna. En kort (enstaka minuter) film, eller stillbilder och en text skickas till Henrika Florén, hfe@du.se. Den som delar med sig på inspirationsplatser bör vara beredd på att få frågor och ev besök av kollegor. Dessutom får ni gärna skicka in tips på länkar, bloggar och annat som ni vill hitta på Pedagog Dalarna. Glöm inte att vi finns på Fb och Twitter också .

Vi följer med intresse det som händer i kommunerna i regionen. Det som lyftes på denna träff var bland annat att Mora är på väg in i Office 365 och Skydrive. Borlänge har kapat förtöjningen till IT-enheten och sköter numera allt från inköp till support själva. Fagersta går ifrån ultrabooks till lärplattor för en-en på högstadiet.

TeachMeet Mitt 2013:

Teachmeet 2013